Op zaterdag 18 april staat het nieuwe wegvak van de provinciale weg N348, de rondweg om Wesepe, in de schijnwerpers.

Open Dag Rondweg Wesepe

Op deze Open Dag is te zien hoe de weg is aangelegd en welke verkeersmaatregelen nodig zijn tijdens de komende werkzaamheden. Ook is er volop aandacht voor het verbeteren van de bereikbaarheid en verkeersveiligheid op en rond provinciale wegen. Bezoekers van de Open Dag zijn welkom van 11.00 tot 16.00 uur op het ketenpark bij de Mengerweg in Wesepe. De toegang is gratis.

Tijdens de open dag krijgen bezoekers onder andere:

          Informatie over bereikbaarheid en verkeersveiligheid.

          Informatie over de geplande omleidingen en verkeersmaatregelen die nodig zijn om de nieuwe weg op de bestaande Raalterweg aan te sluiten.

          Static show van materieel, dat bij de aanleg van de weg is ingezet, en andere, bijzondere, voertuigen, zoals een brandweerauto van de gemeente Olst-Wijhe, de ov-chipkaartbus van Connexxion, een rallyauto van Deltion en een aantal oldtimers.

          Rondleiding door de bouwketen.

          Rondrit per bus over de nieuwe rondweg (tussen 11 en 14 uur).

          Skeelerclinic. Hiervoor kunnen belangstellenden zich aanmelden via de website www.rondwegwesepe.nl. De skeelerclinic begint om 14 uur.

          Rijsimulator van Veilig Verkeer Nederland.

Bezoekers wordt aangeraden om lopend, met de fiets of met de bus (Connexxion, lijn 165) naar de open dag te komen. Het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Op 18 april geldt voor beide zijden van de Mengerweg een parkeerverbod. De open dag wordt georganiseerd door BAM in opdracht van de provincie Overijssel. Andere partners zijn de gemeente Olst-Wijhe en het waterschap Groot Salland. Kijk voor verdere informatie over de rondweg Wesepe en de Open Dag op www.rondwegwesepe.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Startersloket Raalte organiseert starterscafé in Heeten

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ...