Op stap excursies langs de Regge Velderberg

Landschap Overijssel verzorgt een bijzondere ‘Op Stap’ excursie langs de Regge. Zaterdag 10 juli en woensdag 25 augustus is er ’s middags een wandelexcursie vanuit Hellendoorn (Hancate). Een excursie om te genieten van de Regge en haar omgeving. Voor deze wandelexcursie zijn de kosten € 5,- per volwassene en € 2,50 per kind. Als u donateur bent van Landschap Overijssel of van één van de andere Landschappen, neemt u op vertoon van uw pasje gratis deel. Aanmelden kan via www.landschapoverijssel.nl/opstap2021

Na aanmelding ontvangt u de exacte startlocatie en tijd. De ‘Op stap’ excursies worden mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.
Onderweg krijgt u van onze landschapsgidsgids uitleg over de prachtige flora en fauna en cultuurhistorie langs de Regge. Het thema Ruimte voor de rivier, Kans voor plant en dier staat centraal. Dit waterrijke gebied is de leefomgeving van veel bijzonder vogels, zoals bij voorbeeld de ijsvogel.

Daarnaast treft u een grote diversiteit van planten en bomen waar de gidsen u meer over kunnen vertellen. Stevige, waterdichte schoenen zijn een goed idee tijdens deze excursie in dit natte gebied. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken. Aanmelden kan via de website, vervolgens ontvangt u een bevestiging met daarin de exacte startlocatie.

Rekening houden met Corona
Ook tijdens onze wandelingen houden we rekening met het coronavirus. We houden 1,5 meter afstand van elkaar. Per wandeling kan er daarom een beperkt aantal mensen mee. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kun je niet mee. Hoest je, ben je verkouden of heb jij of een gezinslid koorts, blijf dan thuis.
Kijk voor meer informatie en aanmelden excursie op www.landschapoverijssel.nl/opstap2021

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...