Ook Guus Meeuwis naar Stöppelhaene

Donderdag 25 augustus 2016 zal ook Guus Meeuwis naar Raalte komen. Eerder werd al bekend dat Marco Borsato zal optreden tijdens de Stöppelhaene. De kaartverkoop, die vorige week wegens overweldigend succes tijdelijk stilgelegd was, is vanaf maandag 8 februari 11.00 uur weer open. Om ook de fans van Guus Meeuwis de kans te geven kaarten te kopen. Maar let op! Er zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en alleen verkrijgbaar via www.stoppelhaene.nl.

Guus Meeuwis zit ruim 20 jaar in het artiestenvak en is met zijn 41 stadionconcerten de grootste live artiest van Nederland. Vorig jaar bekroonde hij zijn jubileum als artiest met een optreden in de fameuze Royal Albert Hall in Londen. Zijn liedjes gaan niet over het grote onbekende of meeslepende drama’s, maar richten zich op de alledaagse pracht, schoonheid en het gewone. Het meest recente muzikale wapenfeit van Guus is het album MORGEN, waarvoor hij samenwerkte met diverse collega’s uit het vak.

Guus Meeuwis wordt de nieuwe coach van The Voice of Holland. Hij gaat in het volgende seizoen het stokje overnemen van Marco Borsato. In Raalte gaat dat donderdag 25 augustus op het Stöppelveld ook gebeuren. Eerst mogen we gaan genieten van een 1 ½ uur durend optreden van Marco Borsato met band en dan neemt Guus Meeuwis met zijn band het over. Al in 2006 en 2013 heeft Guus Meeuwis bewezen dat hij uitermate goed in staat is om een groots feestje te bouwen op het Stöppelveld. Voor de editie van 2016 zal de sympathieke zanger hier ongetwijfeld weer in slagen.

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...