Oogheelkunde Deventer Ziekenhuis breidt uit

Deze week begint de aanbouw van 180m2 en een interne verbouwing bij Oogheelkunde. Aanleiding voor de bouw is de komst van een 7e oogarts. De groei van het aantal patiënten bij Oogheelkunde gaat gestaag door. Reden waarom er in 2012 een 6e, en nu een 7e oogarts bij komt. De nieuwe oogarts start per 1 juli 2015.

Extra ruimte
Met deze groei komt er tevens uitbreiding van het ondersteunende team; een polikliniekassistente, een optometrist en meer uren voor orthoptie. Naast een personele uitbreiding is er behoefte aan extra ruimte. Daarom wordt de poli vergroot met 2 spreekonderzoekkamers, verplaatsing van de orthoptiekamers waardoor er intern een herindeling van functieonderzoekkamers komt, nog extra onderzoekskamers en een grotere poliklinische OK.

September klaar
Volgens woordvoerder Robert van Putten is het polikliniekgedeelte van het ziekenhuis opgezet in een graatmodel waardoor er vrij eenvoudig onderdelen kunnen worden afgekoppeld of bijgebouwd. Dat laatste is nu aan de orde. De werkzaamheden starten deze week en moeten in september klaar zijn. Tijdens de verbouwing gebruikt Oogheelkunde een kamer bij Urologie.

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...