Nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen Sportbedrijf Raalte

Marcellino Kropman volgt Herman Holtmaat op als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Sportbedrijf Raalte. Deze commissie houdt namens de gemeente toezicht op het Sportbedrijf en kijkt daarbij naar de belangen van verschillende partijen. Wethouder Frank Niens: “We zijn blij dat we met de komst van Marcellino Kropman een ervaren en kundige voorzitter hebben gevonden. We danken Herman Holtmaat voor zijn jarenlange betrokkenheid, deskundigheid en advies voor het Sportbedrijf”.

De afgelopen jaren is Herman Holtmaat als voorzitter van de RvC intensief betrokken geweest bij de verdere uitwerking van de verzelfstandiging van het Sportbedrijf. Zijn laatste termijn als voorzitter is eind 2021 afgelopen. Het Sportbedrijf heeft in de jaren rondom de verzelfstandiging grote transformaties doorgemaakt. Holtmaat blijft nog verbonden aan Tijenraan als voorzitter van de stichting horeca en als ambassadeur van Raalte Sportief en gezond.

Marcellino Kropman is woonachtig in de gemeente Berkelland. Hij heeft een uitgebreide sportieve en bestuurlijke achtergrond en is momenteel ook voorzitter van de RvC van Sportbedrijf Doetinchem. “Ik kijk uit naar een prettige tijd en samenwerking in Raalte en zie het als een mooie uitdaging het belang van sport en bewegen samen met het Sportbedrijf nog meer op de kaart te zetten in gemeente Raalte.”

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...