Nabeschouwingen 10 april 2022

Alle nabeschouwingen van de amateursport van afgelopen zondag. Op handbalgebied waren er twee mooie derby’s. We spraken trainer Gert Wessels van Lettele over de verloren derby in Wijhe en trainer Tim Bloemen over de verloren derby thuis tegen Overwetering. Heeten had ik ook een belangrijke wedstrijd in de bovenste regionen van de Hoofdklasse A. Echter werd er vrij ruim verloren. Met trainer Harry Stoeten blikten we terug op die wedstrijd.

Op voetbalgebied kreeg Schalkhaar ATC 65 op bezoek en verloor de 2e klasse wedstrijd met 1-3. Trainer Marcel Geestman blikt terug op die wedstrijd die lang 1-1 stond. Colmschate ’33 ging op bezoek bij hekkelsluiter Vaassen en speelde gelijk. Trainer Rowdy van der Hoop geeft zijn reactie. Tot slot had Lettele thuis de regiowedstrijd tegen Haarle en verloor met 1-4. Trainer Jan Willem van Schooten blikt terug op de ‘terecht’ verloren wedstrijd.

Afgelopen vrijdag behaalde Go Ahead Eagles lijfsbehoud in de Eredivisie. Het wedstrijdverslag, samenvatting en nabeschouwingen zijn terug te bekijken en beluisteren via deze link. Alle nabeschouwingen met de amateurteams zijn hieronder te beluisteren.

Gert Wessels (Lettele) na de handbalderby (2e divisie) Wijhe’92 – Lettele (41-31)

Tim Bloemen (Broekland) na de handbalderby (hoofdklasse C) Broekland – Overwetering (19-24)

Harry Stoeten na de handbalwedstrijd (hoofdklasse A) E&O DS2 – Heeten DS1 (36-17)

Marcel Geestman na de voetbalwedstrijd (2J) Schalkhaar – ATC 65 (1-3)

Rowdy van der Hoop na de voetbalwedstrijd (3D) Vaassen – Colmschate ’33 (1-1)

Jan Willem van Schooten na de voetbalwedstrijd (4G) Lettele – Haarle (1-4)

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Boei10 begeleidt ondernemers in groei

Het is een verzamelplaats voor bedrijven, voor initiatieven, voor innovaties en voor ...