Meedenken over de Boskamp op zaterdag 5 maart  

Nieuwe woningen in het hart van Boskamp? Nieuwe ontmoetingsplekken in de kerk? Betaalbare woningen voor jong of oud, óf jong en oud? Speelplekken voor jonge kinderen? Dure en luxe woningen? Een plek om honden uit te laten én te spelen? En als er nieuwe woningen komen in het hart van Boskamp, wie zouden daar dan moeten wonen? Wie investeert er straks in Boskamp? Zijn dat misschien ook de Boskampenaren zelf? We nodigen alle inwoners van de Boskamp uit hierover mee te denken.

Om input op te halen wordt een bijeenkomst georganiseerd op zaterdag 5 maart 2022. Het vindt plaats tussen 10.30-14.30 uur en is inclusief lunch.  De aftrap is om 10:30 uur in de Sint-Willibrordkerk,   Het is dé kans om mee te denken over de toekomst van de Boskamp.

Er is een sessie waarin ‘Stadtego’ wordt gespeeld en waarin samen wordt nagedacht over de ruimtelijke wensen en mogelijkheden van de Boskamp. In een creatieve workshop wordt al schilderend en fotograferend het gevoel van de Boskamp samengevat. Met een kernwaardenspel wordt gebrainstormd over wat inwoners belangrijk vinden voor de toekomst van de Boskamp. Daarnaast is er een sessie waarin op inspirerende wijze verteld wordt over verschillende woonzorgvormen. Tot slot wordt, onder begeleiding van een architecte, gesproken over of en hoe woningen voor jongere en oudere huishoudens kunnen worden gecombineerd.  Kijk voor het programma en meer informatie op https://www.beyondnow.nl/boskamp. Daar kun je je ook opgeven voor de verschillende sessies.

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...