Lezing Cellulaire Geneeskunde 1 december in Olst – Dr. Rath gezondheidsalliantie

De sleutel tot de overwinning op kanker:

Regulatie in plaats van intoxicatie

De cellulaire geneeskunde heeft aangetoond dat tekorten aan micro-voedingsstoffen (denk aan vitaminen, mineralen, aminozuren e.d.) op celniveau als belangrijkste oorzaak van veel chronische ziekten en welvaartsziekten beschouwd mogen worden.

Het opheffen van een bestaand tekort van deze microvoedingsstoffen vormt de basis voor cellulaire geneeskundige benadering. Deze benadering helpt zowel ziekte te voorkomen maar kan ook ondersteunend bij een behandeling ingezet worden. Wetenschappelijke studies tonen inderdaad aan dat er een sterke relatie bestaat tussen de kwaliteit van onze voeding en het ontstaan van gezondheidsklachten.

In onze lichaamscellen worden biochemische processen grotendeels gereguleerd door microvoedingsstoffen en andere natuurlijke moleculen, waardoor tekorten kunnen leiden tot milde of zelfs ernstige gezondheidsproblemen.

Waar een farmaceutische interventie gericht is op symptoomreductie door middel van synthetische chemische stoffen, stimuleert een cellulaire aanpak het zelfregulerende vermogen van het lichaam.

Tijdens deze lezing geeft de spreekster op een duidelijke en begrijpelijke manier uitleg over de Dr. Rath gezondheidsalliantie en “Cellulaire geneeskunde”. Daarna laat zij zien wat de wetenschappelijke bevindingen zijn tot heden van de cellulaire geneeskunde om kanker te bedwingen. In het kort; Hoe we de processen in ons lichaam kunnen reguleren naar een gezondere toestand met behulp van deze inzichten.

Datum: Zondag 1 december

Tijd: Start lezing om 14:00 uur; zaal open om 13:30 uur tot 16:00 uur

Adres: Rietgors 22, 8121JZ Olst (bij de aardehuizen)

Entree: € 10 inclusief thee en koffie

Voor leden van de vereniging Dr. Rath Gezondheidsalliantie: € 5 Aanmelden e-mail: rita.vanlommel@dr-rath-health-alliance.org of tel: Rita Van Lommel: 010 4552534


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...