Leerlingen Capellenborg helpen met opbouw Festival Achter De Diek Olst

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni wordt het Park de Olsterhof in Olst omgetoverd tot een zinderend festivalterrein. In het park is er dan een ruim aanbod van: livemuziek, kunst, cultuur, theater en poëzie.

Vlinders in mijn Achtertuin: De zaterdag heeft als thema Vlinders in mijn Achtertuin. Britt De Jong uit Olst, die deze dag invult als afstudeerproject van haar opleiding Docent Muziek aan het Conservatorium Zwolle, richt zich op deze dag met name op de jeugd in de Gemeente Olst-Wijhe, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Het thema is gekozen omdat Britt opgroeide aan de Burgemeester Bentinckstraat met haar achtertuin grenzend aan het park de Olsterhof maar het park kan ook rustig gezien worden als dé achtertuin van Olst. De vlinders staan symbool voor creativiteit, vrijheid, liefde en harmonie.

Toegangspoort: Leerlingen van de Capellenborg hebben samen met de ervaren decorbouwer Ronald Jonkman de toegangspoort gebouwd. De poort is opgebouwd van pallets en wordt voorzien van zelf geschilderde vlinders, jutezakken en planten.

Over Salland TV

x

Check Also

Geen treinen tussen Apeldoorn en Amersfoort

Er rijden deze maandag geen treinen op het traject tussen Apeldoorn en ...