Een leerkracht van o.b.s. Slingerbos in Diepenveen is voorlopig op non-actief gesteld.

Leerkracht o.b.s. Slingerbos op non-actief

Dat meldt de Stentor. De reden is volgens deze krant dat hij mogelijk betrokken was bij een incident tijdens een voetbalkamp van SV Schalkhaar, waar de man jeugdleider is. Zolang het onderzoek loopt, willen de politie en SV Schalkhaar niet zeggen wat er precies is gebeurd. Bij basisschool Slingerbos is de man voorlopig wel van al zijn taken ontheven. Ouders van groep 8b zijn door het schoolbestuur geïnformeerd over het op non-actief stellen.

 

 

eerkracht school op non-actief

Een leerkracht van o.b.s. Slingerbos in Diepenveen is voorlopig op non-actief gesteld. Dat meldt de Stentor. De reden is volgens deze krant dat hij mogelijk betrokken was bij een incident tijdens een voetbalkamp van SV Schalkhaar, waar de man jeugdleider is. Zolang het onderzoek loopt, willen de politie en SV Schalkhaar niet zeggen wat er precies is gebeurd.

 

Ook wil een woordvoerder van SV Schalkbaar de Stentor niet laten weten of de jeugdleider ook door de club geschorst is. Bij basisschool Slingerbos is de man voorlopig wel van al zijn taken ontheven. Ouders van groep 8b zijn door het schoolbestuur in een brief geïnformeerd over het op non-actief stellen, zo weet de Stentor.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...