Lachend en met Ierse muziek het jaar uit

Op donderdag 19 december staat Rob Scheepers in het HOFtheater. Rob speelt zijn oudejaarsconference en vraagt zich af waarom iedereen zo schreeuwt. Gaan we hier mee door in 2020 of wordt het tijd om even stil te zijn… Stil is het zaterdag 21 december in het HOFtheater in ieder geval niet. De cast van Seven Drunken Nights brengt authentieke Ierse muziek naar het theater met de voorstelling ‘The Story of the Dubliners’. Een eerbetoon aan de Ierse muzikale traditie en historie.

Rob Scheepers

Het ene moment ben je marketeer, het volgende moment sta je voor uitverkochte zalen, mag je aanschuiven bij DWDD én Jinek en ben je de Brabantse ster van de onelinershow ‘Padoem Patsss’. Het overkwam Rob Scheepers. In Scheepers checkt uit vraagt hij zich af waarom iedereen tegenwoordig zo schreeuwt? We weten toch allemaal dat het onmogelijk is om te schreeuwen en te luisteren tegelijk? Dus, wat te doen in 2020? Gaan we hier onverstoord mee verder? Of gaan we in het nieuwe decennium gewoon wat vaker luisteren naar elkaar? Praten? Fluisteren? Misschien wordt het tijd dat we gewoon even een paar tellen stil zijn met z’n allen…

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Rob Scheepers op donderdag 19 december, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 18,50 per stuk.

Seven Drunken Nights

De uiterst getalenteerde en virtuoze cast van Seven Drunken Nights, zowel op muzikaal als vocaal gebied, brengt op authentieke wijze het verhaal en de muziek van ‘The Dubliners’. Een iconische groep met een indrukwekkende carrière die meer dan vijftig jaar beslaat. Een heerlijke avond meezingen met grote hits als ‘The Wild Rover’, ‘Dirty Old Town’, ‘Whiskey In The Jar’ en uiteraard ‘Seven Drunken Nights’. Diverse leden uit de cast zijn nauw gerelateerd aan de originele ‘Dubliners’ of hebben met hen op het podium gestaan. De show is naast een eerbetoon aan ‘The Dubliners’ ook een mooi saluut aan de rijke, Ierse muzikale traditie en historie.

De voorstelling ‘Seven Drunken Nights’ op zaterdag 21 december 2019 is uitverkocht. Wel is het mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...