Inloopavond Gemeentebelang in Lettele

Gemeentebelang houdt op maandag 25 februari zijn maandelijkse inloopavond. Deze keer gebeurt dit in Café Restaurant Spikker in Lettele.Iedereen die iets aan de partij kwijt wil, is van harte welkom. Een zorg, een probleem, een punt van aandacht of misschien ook wel een steunbetuiging. Gemeentebelang hoort graag wat er in de gemeenschap leeft. Zo kunnen we ons politiek optreden nog beter afstemmen op de wensen en behoeftes van de inwoners van onze gemeente.

Als lokale partij gaan we daarvoor. Dat hebben we de afgelopen drie jaar laten zien en dat willen we natuurlijk ook blijven doen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

Wilt u de inloopavond bezoeken? Graag! Dat kan spontaan, maar ook na aanmelding bij één van de Gemeentebelang-raadsleden of via info@gemeentebelangdeventer.nl. Overigens geldt deze uitnodiging niet alleen voor de inwoners van Lettele. Ook zaken uit andere kernen of wijken van de gemeente Deventer kunnen natuurlijk onder de aandacht worden gebracht.

Over Salland TV

x

Check Also

Mantelzorgende kinderen worden verwend met extra Sinterklaascadeau

Zorgen voor een broertje of zusje met een aandoening kost veel tijd ...