KPJ Feestweekend Boerhaar 8 & 9 April 2017

BOERHAAR – Op 8 en 9 april 2017 is het KPJ Feestweekend in Boerhaar. En dat moet natuurlijk weer groots gevierd worden dit jaar. Nieuw is dit jaar de Autocross die op zaterdagmiddag om 13:30 uur van start gaat! Tijdens deze spectaculaire race zullen de deelnemers het tegen elkaar opnemen. Wie gaat er met de winst naar huis?

Voor de zaterdagavond hebben we de band ” The Daredevils” weten te strikken. Deze band heeft een wisselend reportoire, dat menig festival en feestent weet omver te blazen. Gegarandeerd feest dus! Op de DJ Stage neemt Feest DJ Yannick plaats achter de draaitafel en dat betekent 100% feestgarantie!
Line up : Zaterdag 8 April:
– The Daredevils ( Main Stage )
– Feest DJ Yannick ( DJ Stage)

Entree deze avond bedraagt 10 euro. Feesttent geopend vanaf 21.15 uur.
Zondag 9 April staat natuurlijk weer traditiegetrouw in het teken van de AUTORODEO. De auto’s die zaterdag tijdens de autocross niet totalloss zijn verklaard, kunnen weer mee racen tijdens de grote autorodeo.

Het belooft spectaculair worden, want de baan is nog groter dan vorig jaar!!
Aansluitend aan de rodeo een spetterend optreden van de formatie FRAGMENT. Deze band heeft al meer dan 3000 keer op het podium gestaan. Ook op de Zwarte Cross zijn ze al lang geen onbekende meer.

De start van de autorodeo is zondag om 13.30 uur en wordt traditiegetrouw weer gehouden aan de Boerhaarseweg te Wijhe. Weer voldoende ingredienten voor een weekend vol muziek, spektakel en gezelligheid op de Boerhaar.
Deelname voor de autocross en autorodeo is nog steeds mogelijk via telefoon of whatsapp via: 06-57548598
Meer informatie: http://www.kpjfeestweekend.nl of zie onze facebookpagina.

Over Salland TV

Eén reactie

  1. Hi there mates, how is everything, and what you desire
    to say on the topic of this post, in my view its truly amazing for me.

x

Check Also

Lokaal FNV Vechtdal bijeenkomst

Lokaal FNV Vechtdal organiseert een bijeenkomst voor medewerkers in  de Verpleegtehuizen, Verzorgingstehuizen ...