Koude neus halen!

8 november 2019

“Koude neuzen wandeling”

Ga mee naar buiten een koude neus te halen! Het is heerlijk en gezond om juist nu de dagen weer korter worden een frisse neus te halen. Wandel mee met een natuurgids en geniet van de late herfst op de Sallandse heuvelrug en ontdek dat er echt nog heel veel te zien en te beleven is in het koude seizoen.

Zondag 17 november kunt u mee met een natuurgids. Ieder seizoen heeft zo zijn eigen charme. Ook in het koude seizoen is nog van alles te ontdekken in het bos. De bomen staan er dan misschien wat kaal bij, maar hun verscheidenheid aan vormen is nu juist mooi te zien. Een late paddenstoel staat nog te pronken en als het stil is, is het kabbelende liedje van het roodborstje te horen. Dit mooie vogeltje laat het hele jaar van zich horen.

De wandeling start om 14.00 uur bij het Buitencentrum van Staatsbosbeheer aan de Grotestraat 281, 7441 GS in Nijverdal. Kosten voor de wandeling zijn €4,00 voor volwassenen en kinderen t/m 12 jaar €2,50

De Sallandse heuvelrug biedt bergen vol beleving. Een prachtige wandeling voor het hele gezin. Aanmelden via de website:

https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/salland/activiteiten

Na de wandeling is het heerlijk opwarmen bij de open haard in het restaurant Buitengewoon Lekker in het Buitencentrum.

Informatie: Buitencentrum aan de balie of telefonisch 0548-612711

Kijk ook eens op www.staatsbosbeheer.nlHet hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...