Nabeschouwingen GAE, amateurvoetbal, handbal, tafeltennis en waterpolo

Het wekelijkse overzicht van nabeschouwingen uit Salland Sport. Met deze week:

  • Voetbal: Go Ahead Eagles pakt weer 3 punten. Dit keer tegen Fortuna. Play-off voor Europa is momenteel dichterbij dan nacompetitie, maar beide is nog niet zeker. De samenvatting en de nabeschouwingen van de wedstrijd tegen Fortuna zijn hier te beluisteren.
  • Voetbal: Sallandia speelt gelijk tegen Heeten. Sallandia was al veilig, kan zelfs nog een periode behalen en Heeten werd door het gelijkspel en verlies van SDOL kampioen.
  • Voetbal: Helios was vorige week al kampioen geworden en mocht deze week aantreden tegen de hekkensluiter. Het werd 10-0 voor Helios.
  • Voetbal: Mariënheem degradeert dit weekend definitief naar de nieuwe 5e klasse op de zaterdag. Bij winst, tegen nummer 6 Daarle, hadden ze nog kans gemaakt om zich te handhaven. Helaas is dat niet gelukt.
  • Handbal: Kwiek speelde twee wedstrijden in één week. De eerste wedstrijd was in de halve finale van de beker en ging verloren tegen HandbaL Venlo. De tweede wedstrijd was in Kampioenspoule B en werd nipt gewonnen van Quintus. In de kwaliteit van de twee wedstrijden zat een groot verschil, aldus trainster Olga Assink.
  • Tafeltennis: Heino is weer kampioen. In de laatste wedstrijd was een 5-5 meer dan voldoende voor het kampioenschap tegen de nummer 3.
  • Waterpolo: Vorige week werden de heren van WZC-De IJssel kampioen. We blikten met ze terug op het seizoen en bespraken de club in het algemeen.

Alle nabeschouwingen zijn hieronder te beluisteren.

Go Ahead Eagles

Samenvatting en interviews Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard. Eindstand 2-0. Go Ahead Eagles staat 10e van de 18 in de stand met 36 punten. Handhaving is nog niet helemaal zeker, maar play-off voor Europa is momenteel een grotere kans. De volgende wedstrijd is zondag 7 mei om 14:30 uur thuis tegen Groningen.

Indeling:

Amateurvoetbal

Trainer Robert Slinkman van Sallandia na de voetbalwedstrijd Sallandia – Heeten in de 4e klasse G zondag. Eindstand 1-1. Sallandia staat 4e van de 11 in de stand met 30 punten, is veilig voor handhaving en kan nog een periode pakken. Heeten staat 1e met 41 punten en is vandaag kampioen geworden!

Trainer Harry Decheiver na de voetbalwedstrijd Helios – EGVV in de 4e klasse H zaterdag. Eindstand 10-0. Helios is sinds vorige week al kampioen en promoveert daarmee naar de derde klasse.

Trainer Danny Berghuis na de voetbalwedstrijd Mariënheem – Daarle in de 4e klasse F zaterdag. Eindstand 3-5. Mariënheem staat 8e van de 12 in de stand met 21 punten en degradeert definitief naar de nieuwe 5e klasse zaterdag.

Handbal

Trainster Olga Assink na de handbalwedstrijd HandbaL Venlo DS1 – Kwiek DS1 in de halve finale van de beker (36-29) en Kwiek DS1 – HV Quintus DS1 in Kampioenspoule B (26-24). Kwiek staat in Kampioenspoule B 3e van de 4 in de stand met 2 punten.

Tafeltennis

Speler Arnout Kok na de herentafeltenniswedstrijd Effekt ’74 1 – Heino 1 in de Hoofdklasse, Poule B. Eindstand 5-5. Heino 1 is geëindigd als 1e in de stand met 65 punten en is dus kampioen!

Waterpolo

Aanvoerder Rick Haverkamp over het kampioensseizoen van herenwaterpoloteam WZC-De IJssel H1 in de 3e klasse B. Met 40 punten hadden ze 4 punten meer dan de nummer twee, Piranha H2. Daarnaast gaat het interview over de club an sich.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Gemeente Deventer sluit 2022 af met positief resultaat

De gemeente Deventer sluit 2022 af met een positief resultaat. Het college ...