Kom Erbij en doe mee!

De week van 1 tot en met 7 oktober staat in het teken van mee doen en ontdekken! Er is veel te beleven in de stad, maar ook in de eigen wijk. Alle oudere Deventenaren worden tijdens het Kom Erbij Festival uitgenodigd naar de activiteiten in de buurt te komen! 

Er is een uitgebreid programma samengesteld, met voor elk wat wils. Op veel plaatsen in Deventer worden bestaande activiteiten onder de aandacht gebracht of speciaal voor het festival activiteiten georganiseerd. Kom Erbij en ontdek wat er allemaal te doen is.

Theater, bewegen, samen eten en meer

De één houdt van tuinieren, de ander van klaverjassen. De één wandelt graag samen, de ander gaat liever samen dansen. Iedereen heeft wel een hobby. Voor iedereen is er deze week een activiteit om aan mee te doen en elkaar na een lange tijd van Corona weer te ontmoeten!

Kom naar Gouwe Ouwe op 1 oktober in Humanitas of op 6 oktober in Bathmen. Beleef een middag in een oude dancing met liedjes van Elvis Presley tot Wim Sonneveld. Deze middagen zijn gratis te bezoeken. Ook aan vervoer is gedacht. Iedereen die zelf geen vervoer heeft kan gebruik maken van ANWB Automaatje Deventer.

Op de Vijfhoek vindt 4 oktober theater van de Zingende Badmutsen plaats. Of beweeg deze week mee tijdens een proefles zitgym, werelddans of Oldstar voetbal. Vind je het leuk om samen te eten, dan kan dat ook op verschillende plekken in Deventer!

Wie neem jij mee?

Het is altijd leuk om iets met iemand anders te doen. Weet jij een buur of kennis die het ook leuk vindt om er op uit te gaan? Nodig hem of haar uit en kom samen naar de wijkactiviteiten!

In buurtcentra, bibliotheken en bij woon- zorginstellingen zijn programmaboekjes te vinden. Op de website vind je actuele en aanvullende informatie. Heb je vragen, dan mag bellen natuurlijk ook.

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Optredens van schrijvers tijdens Deventer Boekenmarkt op het Vogeleiland

Vogeleiland in teken van kinderboek Op zondag 4 augustus vindt de Deventer ...