Kerstprogrammering Salland1 radio

Het is de laatste week van het jaar. Daarom zijn er in deze dagen een aantal programma’s met een andere invulling en is er een extra radioprogramma te horen op Salland1.

Op eerste kerstdag zijn tussen 10.00 en 12.00 uur weer de jaarlijkse Kerstmemories met Henk Roozeboom te horen met de mooiste kerstmuziek voor bij het kerstontbijt.

Op tweede kerstdag is de Steerneshow er met een speciale kerstuitzending tussen 19.00 en 21.00 uur. Daarin zitten onder andere lange kerstplaten, kijk op het nieuws en cabaret.

Op zaterdag 28 december heeft ook de Marco Show een speciale uitzending tussen 12.00 en 14.00 uur. In deze uitzending wordt het Album van het Jaar gekozen. De luisteraars kunnen via de Facebook poll op facebook.com/salland1 stemmen op twee albums uit 2019 die Marco heeft genomineerd. Het eerste genomineerde album is Billie Eilish – When We All Fall Asleep, Where Do We Go. Het tweede genomineerde album is Rammstein – Entitled. Verder zijn er tussen 13.00 en 14.00 uur een uur lang Sallandse artiesten te horen in de Marco Show.

Zondag 29 december is het tijdens Salland Sport tijd voor het jaaroverzicht. Hierin wordt er van 14.00 tot 17.00 uur teruggeblikt om het sportjaar van Salland.

De overige programma’s volgen, zover bekend, de reguliere programmering.

Salland1 wenst je fijne kerstdagen!


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...