Inhoud 439ste uitzending Salland Sport (21 februari 2021)

Vanmiddag is er na een week afwezigheid weer een nieuwe uitzending van Salland Sport! Daarin gaan we bellen met de verlengende handbaltrainer Lars Hoogeveen van Kwiek. Tevens is de club weer Coronaproof gaan trainen deze week. Ook gaan we bellen met de verlengende voetbaltrainer Metin Güngül van SV Nieuw Heeten.

Verder hebben we uiteraard het laatste sportnieuws, de actuele tussenstanden bij de Eredivisie en andere sportevenementen.

Naast sportnieuws is er een nieuwe top 40 hitdossier, Wie van de 3 met Diana Ross en Kijk op het Nieuws over de nieuwe vaccinatie locatie van de GGD in Deventer.

Heb je sportnieuws uit Salland dat je onder de aandacht gebracht wil hebben? Of wil je dat we jouw club een keer in het zonnetje zetten? Dan kun je dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter (@Salland_Sport) of Facebook. Tijdens de uitzending kun je bellen of appen naar de studio via 0572-360188 om bijvoorbeeld tussenstanden of uitslagen door te geven. Via deze kanalen kun je ook bij ons terecht als je clubcorrespondenten hebt die op zondagmiddag zo nu en dan verslag willen doen van de (voetbal)wedstrijden.

Salland Sport is elke zondag te beluisteren vanaf 14:00 uur op Salland1 via 105.1 en 105.7 FM, online via salland1.nl/luisteren, DAB+ en via de kabelradio op 104.1FM.

P.S. We zijn altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die graag wat met sport en radio willen doen! Wil je deel worden van het team? Mail dan naar sport@salland1.nl. Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verslaggeving, redactiewerk, Social Media, presentatie en techniek. We zullen je begeleiden om er rustig an in te rollen!

Verder zijn nieuwe clubcorrespondenten van en voor de clubs altijd van harte welkom! We doen graag van zo veel mogelijk wedstrijden verslag.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Go Ahead Eagles speler Kuipers is een schrijver

Behalve een betrouwbare en getalenteerde linksback blijkt Eagles speler Bas Kuipers ook ...