Inhoud 426ste uitzending Salland Sport (15 november 2020)

Vandaag hebben we een feestelijke uitzending in Salland Sport. Gisteren was het namelijk 10 jaar geleden dat de eerste sportuitzending werd uitgezonden. Daarom gaan we vandaag bellen met oud medewerkers Chris Bouwmeester, Justin Voppen en Stefan van Riel. Hoe kijken zij erop terug en wat doen ze nu?

Daarnaast gaan we ook bellen met trainer Laurens Knippenborg van Rohda Raalte. Hij heeft zijn contract als trainer verlengd met de Raalterse club. Bovendien komt ook het laatste sportnieuws weer voorbij.

Naast de sportitems hebben we ook vandaag weer een Kijk op het Nieuws over vuurwerk/carbid, een Top 40 uit 1985 en Wie van de Drie met Tina Turner.

Heb je sportnieuws uit Salland dat je onder de aandacht gebracht wil hebben? Of wil je dat we jouw club een keer in het zonnetje zetten? Dan kun je dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter (@Salland_Sport) of Facebook (facebook.com/SallandSport). Tijdens de uitzending kun je bellen of appen naar de studio via 0572-360188 om bijvoorbeeld tussenstanden of uitslagen door te geven. Via deze kanalen kun je ook bij ons terecht als je clubcorrespondenten hebt die op zondagmiddag zo nu en dan verslag willen doen van de (voetbal)wedstrijden.

Salland Sport is elke zondag te beluisteren vanaf 14:00 uur op Salland1 via 105.1 en 105.7 FM, online via salland1.nl/luisteren, DAB+ en via de kabelradio op 104.1FM.

P.S. We zijn altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die graag wat met sport en radio willen doen! Wil je deel worden van het team? Mail dan naar sport@salland1.nl. Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verslaggeving, redactiewerk, Social Media, presentatie en techniek. We zullen je begeleiden om er rustig an in te rollen!

Verder zijn nieuwe clubcorrespondenten van en voor clubs altijd van harte welkom! We doen graag van zo veel mogelijk wedstrijden verslag.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Go Ahead Eagles speler Kuipers is een schrijver

Behalve een betrouwbare en getalenteerde linksback blijkt Eagles speler Bas Kuipers ook ...