Inhoud 419ste uitzending Salland Sport (27 september 2020)

Vanmiddag start om 14.00 uur een nieuwe uitzending van Salland Sport! Na Kwiek, zijn nu ook alle andere handbalcompetities van start gegaan. We doen uiteraard vandaag ook weer live verslag van de voetbal en beschouwen over de wedstrijden na met de trainers en een speelster. Ook houden we live de tussenstanden bij en komt het laatste sportnieuws weer voorbij.

Live voetbal:

  • RKHVV – Rohda Raalte met Laurens Veltmaat
  • Wesepe – Vilsteren met Herman Schoneveld
  • Bij Overwetering – Diepenveen krijgen we de tussenstand en doelpunten live binnen van aanwezige Stefan van Riel

Nabeschouwingen voetbal:

  • SV Raalte: trainer Henri Zwinselman over Raalte-Holten
  • Mariënheem: trainer Ozan Ihtiyar over Mariënheem-Wissel
  • Heeten: trainer Martin Dollenkamp over Heeten-Ulu Spor

Nabeschouwingen handbal:

  • Wijhe ’92: speelster Pauline Nijboer over Lettele DS1 – Wijhe ’92 DS1 (27-27)
  • Heeten: trainer Harry Stoeten over de derby Broekland DS1 – Heeten DS1 (29-20)

Heb je sportnieuws uit Salland dat je onder de aandacht gebracht wil hebben? Dan kun je dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter (@Salland_Sport) of Facebook. Tijdens de uitzending kun je bellen of appen naar de studio via 0572-360188 om bijvoorbeeld tussenstanden of uitslagen door te geven. Via deze kanalen kun je ook bij ons terecht als je clubcorrespondenten hebt die op zondagmiddag zo nu en dan verslag willen doen van de (voetbal)wedstrijden.

Salland Sport is elke zondag te beluisteren vanaf 14:00 uur op Salland1 via 105.1 en 105.7 FM, online via salland1.nl/luisteren, DAB+ en via de kabelradio op 104.1FM.

P.S. We zijn altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die graag wat met sport en radio willen doen! Wil je deel worden van het team? Mail dan naar sport@salland1.nl. Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verslaggeving, redactiewerk, Social Media, presentatie en techniek. We zullen je begeleiden om er rustig an in te rollen!

Verder zijn nieuwe clubcorrespondenten van en voor de clubs altijd van harte welkom! We doen graag van zo veel mogelijk wedstrijden verslag.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Go Ahead Eagles speler Kuipers is een schrijver

Behalve een betrouwbare en getalenteerde linksback blijkt Eagles speler Bas Kuipers ook ...