HOFtheater organiseert dichtwedstrijd

Het HOFtheater houdt al een tijdje haar adem in. Bij iedere persconferentie laait de hoop op: ‘Mogen we ons publiek, artiesten, verenigingen en andere belangstellenden weer ontvangen?’ Tot nu toe is dat nog niet het geval. Maar de verwachting is dat het niet heel lang meer gaat duren. En zodra het theater weer open mag, moet alles piekfijn voor elkaar zijn. De puntjes worden op de i gezet.

Bij de overgang van de parkeerplaats naar de ingang van het theater staat een houten paneel met een leeg bord. Dat bord schreeuwt om een mooie tekst.

Dichtwedstrijd Het HOFtheater organiseert daarom een dichtwedstrijd. Op het bord is ruimte voor maximaal 100 woorden om het goed leesbaar te houden. Iedereen mag meedoen met deze actie: schrijf in circa 100 woorden een tekst waar het woord HOFtheater in staat. Mail dit voor 8 mei a.s. naar info@hoftheater.nl.

Wie weet komt uw tekst op dit bord te staan! De jury bestaat uit een aantal medewerkers van het HOFtheater. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Stöppelhaene trapt opnieuw af met Roggemaaiersavond

‘Never change a winning team’. Het is zo’n veelgehoorde uitspraak in de ...