Expositie Charlotte Koloc in De Kuip

Colmschate – Op dit moment is er een nieuwe expositie te zien in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate. De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Charlotte Koloc.

Het idee ontstaat zomaar
Charlotte fotografeert al jaren en ze fotografeert echt alles wat los en vast zit. En dan lopen er langs haar huis een heleboel mensen voorbij met hun honden en dat zijn er echt veel! Nu hoopt ze niet dat ze met deze opmerking mensen voor hun hoofd stoot, maar als je goed kijkt zie je dat heel veel mensen een hond uitkiezen die bij hun uiterlijk past.

Er wordt wel vaker gezegd dat hond en baas steeds meer op elkaar gaan lijken, maar die opmerking heeft ZIJ dus niet verzonnen hé!

Ze heeft er echter wel wat mee gedaan, mensen aanspreken en vragen zo ze hun met hun hond en/of kat mag fotograferen. En echt bijna iedereen wilde samen met hun huisgenoot door Charlotte gefotografeerd worden. Zo is deze prachtige serie tot stand gekomen en deze serie is nog lang niet klaar! Dit is nog maar het begin. T/m 17 juni is deze serie te bekijken in de foyer van De Kuip en is tijdens openingstijden gratis te bezichtigen.

Op de foto’s bij dit bericht ziet u de honden van onze beheerders Jantina en Claudia. De honden Midas en Syl zijn ook regelmatig bij ons in De Kuip te vinden.

U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Kijk voor actuele openingstijden en meer informatie op de website via www.de-kuip.nl.

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...