Het weekend van… Marle op Salland1!

Marle: een buurtschap aan de westzijde van de IJssel met onder andere het kleinste stembureau van Nederland. Dit weekend besteden we aandacht aan Marle (Olst-Wijhe). Ze hebben dan wel geen tentfeest; een bijzondere plek is het zeker. Komt je uit Marle of ken je iemand uit Marle? En wil hij/zij dit weekend telefonisch op de radio praten over het buurtschap? Geef het door via onderstaande contactmogelijkheden!

Op zaterdagavond is ‘Welkom in de Feesttent!’ er weer vanaf 21:00 uur. Je kunt platen aanvragen door te appen, maar ook bellen naar de studio is mogelijk op 0572-361088 om in de uitzending te komen. Zo gaan we een virtueel feest vieren met de inwoners van Marle en de rest van Salland.

De zondagen zijn bij dorpsfeesten de familiedag. Dus ook bij Salland1. We zijn er zondagmiddag uiteraard met het familieprogramma ‘De Zondag van Marle’ op Salland1 van 16:30 tot 19:00 uur. Voor met name deze uitzending zouden we graag inwoners uit Marle spreken.

Wij zijn voor beide uitzendingen opzoek naar input, zoals bijvoorbeeld interviews met inwoners uit Marle, de buurtschap Marle en/of iets anders uit Marle dat volgens jou de aandacht verdient op de radio! Op die manier kunnen we er een Marle’s feest van maken! Andere voorbeelden zijn: van optredens tot interviews en van verhalen tot spelletjes/quizzen bijvoorbeeld. Stuur het door naar onze app, naar luuk@salland1.nl, of onze Facebookpagina! Ook ideeën voor andere plaatsen in de toekomst zijn alvast welkom!

Meer weten over het programma of is er nog iets onduidelijk? Check deze link voor meer uitleg! Geen antwoord gekregen? Neem dan contact met ons op via de bovengenoemde contactmogelijkheden.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Optredens van schrijvers tijdens Deventer Boekenmarkt op het Vogeleiland

Vogeleiland in teken van kinderboek Op zondag 4 augustus vindt de Deventer ...