Afscheid collega Henry Bosman

Op 1 september jl. is Henry Bosman, leerkracht op Kindcentrum de Korenbloem gestopt met werken. Op donderdag 17 september nemen de kinderen en de collega’s afscheid van hem. Dat doen ze met een buitenspeeldag, lessen in de buitenlucht.

Henry is in 1976 begonnen met zijn onderwijscarrière aan de Huishoudschool in Slagharen. In 1977 kwam hij op de Paulusschool (Hartkampweg) in Raalte en in 2006 kwam hij op de Korenbloem aan de Jan van Arkelstraat, bij de fusie van beide scholen.
In de loop van de jaren werkte hij in alle basisschoolgroepen, van 3 t/m 8. Vanaf begin jaren ‘90 (bij het Comeniusproject van de overheid om het ICT-gebruik op school op te starten) deed hij ook ICT-werkzaamheden, zowel op de Paulusschool als later op de Korenbloem.
Henry vond het leuk, om de verhuizing naar het nieuwe Kindcentrum de Korenbloem in januari jl. nog mee te maken en nog even in de nieuwe school te werken. Nu stopt hij met zijn dagelijkse fietstocht vanuit Heeten naar Raalte, maar daar komen vast vele andere fietstochten voor in de plaats.

Aanstaande donderdag wordt er op school ter gelegenheid van het afscheid een “buitenschooldag” georganiseerd. De kinderen zullen die dag zoveel mogelijk leer- en spelactiviteiten buiten doen

Henry kan nu genieten van zijn hobby’s: mountainbiken, stamboomonderzoek, reizen, oppassen op de kleinkinderen.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...