Go Ahead Eagles start oefencampagne met 2-1 zege op PAOK Saloniki

Go Ahead Eagles is de voorbereiding gestart met een 2-1 overwinning op PAOK Saloniki. In Zutphen speelde de ploeg van René Hake in beide helften – op doelman Jeffrey de Lange na – met een ander elftal. Vóór rust scoorde Sylla Sow de openingstreffer namens Go Ahead Eagles. Vlak na rust tekende Stefan Schwab voor de Griekse gelijkmaker, waarna Bobby Adekanye in de 69e minuut op prachtige wijze het winnende doelpunt maakte namens de ploeg van Hake.

Op het sportcomplex van AZC Zutphen kwam Go Ahead Eagles op voorsprong door een doelpunt van Sylla Sow. Snel na rust maakte PAOK al de gelijkmaker.

Het huzarenstukje van de wedstrijd kwam op naam van Bobby Adekanye: in de 69e minuut krulde hij de 2-1 in het doel. Daarna werd er niet meer gescoord. Zodoende won Go Ahead Eagles de eerste oefenwedstrijd met 2-1.

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN

Go Ahead Eagles – PAOK Saloniki 2-1 (1-0)
35’ Sylla Sow 1-0
47’ Stefan Schwab 1-1
69’ Bobby Adekanye 2-1

Go Ahead Eagles: Jeffrey de Lange; Luca Everink (46’ Mats Deijl), Jamal Amofa (30’ Hugo Lacroix / 46’ Vincent Derksen / 81’ Dielan Ghafour), Pim Saathof (46’ Joris Kramer), Bas Kuipers (46’ Dean James); Darío Serra (46’ Bobby Adekanye), Xander Blomme (46’ Jorn Smits / 81’ Robbin Weijenberg), Enric Llansana (46’ Philippe Rommens), Jakob Breum (46’ Aventis Aventisian); Isac Lidberg (46’ Victor Edvardsen), Sylla Sow (46’ Oliver Edvardsen).