Glasvezel op bedrijventerrein in Holten

In Holten is op donderdag 30 april op officiële wijze de ‘schop in de grond’ gezet door wethouder Ronald Cornelissen, Wim Jansen van het bestuur van ondernemingsvereniging HIG en Bright Access directeur Janarthanan Sundaram. Op symbolische wijze heeft Janarthanan Sundaram met de graafmachine de aanleg van glasvezel officieel gemaakt en hebben de heren, en ondernemers op het terrein, getoost op de komst van glasvezel in Holten.

Wim Jansen van ondernemersvereniging HIG heeft in het begin Bright Access benaderd voor het aanleggen van glasvezel. Bright Access legt namelijk glasvezel aan los van vraagbundeling. Deze aanpak sprak hem erg aan. Tijdens de toespraak gaf wethouder Ronald Cornelissen nogmaals het belang van een goede, beveiligde glasvezelverbinding aan en dat dit echt een ‘nutsvoorziening’ is.
De schop in de grond ging in de grond bij partner Broekhuis Automatisering.

Hier staat ook het informatiepunt waar ondernemers op het bedrijventerrein terecht kunnen voor vragen over glasvezel van Bright Access. Sundaram: ‘ We vinden het belangrijk om dicht bij de MKB-er te zijn en hebben daarom ook een informatiepunt ingericht waar ondernemers terecht kunnen met vragen.’

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...