Op vrijdag 22 maart a.s. organiseert Carinova Steunpunt Mantelzorg voor jonge mantelzorgers van 16 jaar en ouder uit de gemeenten Ommen, Dalfsen, Hardenberg, Raalte en Deventer een gezellige avond in Dedemsvaart.

Gezellige avond voor jonge mantelzorgers

De avond vindt plaats in Jongerencentrum Dedemsvaart, het oude Vechtdal College (ingang Chill Out via de Marijkestraat, naast de makelaar) en duurt van 19.30 – 22.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden of meer informatie bij Marijke Leutscher of Rinie van de Hoek via tel. 0900 86 62 of per mail via m.leutscher2@carinova.nl of r.vandehoek@carinova.nl.

Wat gaan we doen?
In jeugdsoos Chill Out! is een professionele geluidsstudio. Deze avond kun jij onder begeleiding van een geluidstechnicus je eigen song opnemen. Kies uit een database een liedje wat je kent en leuk vindt en dan ga dan in de studio de zang zelf opnemen! Van pop tot rock en van hiphop tot top40. Alles kan! Is zingen niets voor jou, dan kun je natuurlijk ook gezellig met de anderen gaan kletsen, tafeltennissen of poolen.

Jonge mantelzorgers
Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren bij wie er thuis iemand extra zorg nodig heeft. Dat kan zijn een ouder, broer of zus met een ziekte, een beperking of met psychische- of verslavingsproblemen. Een kwart van alle jongeren zorgt voor een familielid. De aandacht binnen het gezin van deze jongeren gaat vaak uit naar het familielid dat extra zorg nodig heeft. Voor de jonge mantelzorgers is er dan minder aandacht. Zij blijven vaak alleen met hun zorgen. Maar 22 maart staan zij in het middelpunt!

Over Salland TV

x

Check Also

Zweten bij obstacle run tijdens het Sportfestival Olst

Zaterdag 8 juni kunnen sportievelingen zich weer naar hartenlust in het zweet ...