Geslaagde winteruitvoering Kon. Muziekvereniging Apollo Olst

Afgelopen zaterdag hield de Koninklijke Muziekvereniging Apollo haar jaarlijkse winteruitvoering in een tot jungle omgetoverde theaterzaal van het Holstohus.
Het thema van deze avond was dan ook ‘Apollo in de jungle’ waarbij het orkest onder leiding van dirigent Johan Wensink haar publiek meenam op een junglesafari door Afrika. Onder andere een spannend ‘Jaws’ , het vrolijke ‘Junglebook’, het mooie ‘The African Connection’ en het swingende ‘A Swinging Safari’ werden ten gehore gebracht. Zelfs een illegale jager op groot wild werd uiteindelijk door een heuse gorilla weggejaagd.

De presentatie was in handen van Ans Regterschot-Bosman die als een ervaren reisleidster de safari begeleide. Al met al een zeer leuk en gevarieerd programma dat werd beloond door een staande ovatie van het publiek. Tijdens de uitvoering werden er verschillende leden gehuldigd met hun lidmaatschap: Greet Voogel-Nawijn 40 jaar, Judith Peters, Eddy Overkempe en Gerard Klumper 50 jaar. Deze laatste drie werden toegesproken en gehuldigd door Lois van Roden van de Overijsselse Bond van Muziekverenigingen. Alle jubilarissen ontvingen naast de gebruikelijke versierdelen en oorkonde nog een mooie bos bloemen.

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...