Genomineerden ROJA Stöppelhaene 2016 bekend

Wie worden de Raalter Ondernemingen van 2016? Met die vraag gaat ondernemend Salland op Stöppelhaenevrijdag altijd naar de Sallandse Herberg. Dan worden de ROJA’s uitgedeeld in de categorieën Starters, MKB en Agrariërs. Iedereen kon in aanloop naar de ROJA-verkiezingen ondernemingen aanmelden. Uit de vele aanmeldingen heeft een jury binnen elk van de drie categorieën drie bedrijven genomineerd.

De genomineerden voor dit jaar zijn:

Categorie Starters:
ProWork Salland aan de Tjalkstraat 9 in Raalte. Prowork is een groothandel in promotionals, workwear en sportswear.
De Buurman B.V. aan de Marktstraat 66 in Heino. De Buurman helpt je om het eten weer een gezicht te geven, zodat je weer weet wat en van wie je eet.
Partyboerderij Sallandshoeve aan de Holterweg 85a in Nieuw Heeten. De Sallandhoeve is een veelzijdige partyboerderij met meer dan 100 in- en outdoor activiteiten,

Categorie MKB
Schilderwerken Lenferink Heino. Lenferink is een allround schildersbedrijf dat onderhoud doet aan de totale buitenschil van woning of bedrijfspand, waaronder schilderwerk, glaswerk en timmerwerk.
Installatie Techniek Raalte. ITR is een ambitieuze organisatie met een innovatieve kijk op klimaattechniek, installatietechniek en elektrotechniek.
Dunlop Protective Footwear aan de Boeierstraat in Raalte. Dunlop is wereldleider in de fabricage en het vermarkten van laarzen voor algemeen en professioneel gebruik.

Categorie agrariërs
Melkveebedrijf Frank en Gerda van Rossum aan de Holterweg 82 in Nieuw Heeten.
Melk- en Fokveebedrijf Familie Booijink aan de Horstweg 20 in Broekland.
Scharrelvleeskuikens- en melkveebedrijf Familie Nijkamp aan de Nieuwe Deventerweg 26 in Raalte.

De uitreiking van ROJA is vrijdag 26 augustus, om 17.00 uur in de Sallandse Herberg op het Stöppelveld. Daarna is er een netwerkborrel. Iedereen is hier van harte welkom.

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...