Salland1 start nieuw Televisie programma.

Salland 1 was al langer bezig met voorbereidingen om vanuit haar studio in Wijhe televisie programma’s te gaan maken. Dit is nu in een stroomversnelling gekomen door het Corona virus. Na een snelle afbouw van de studio faciliteit is besloten om direct te starten met uitzenden. In de studio is precies volgens de regels van het RIVM rekening gehouden met de afstand van 1.5 meter tussen de personen en zullen er niet meer dan 3 mensen in de ruimte aanwezig zijn. Dit kan doordat bij de bouw van de studio al rekening was gehouden met een lage bezetting door het tekort aan vrijwilligers zijn alle camera’s op afstand vanuit de regie te bedienen door 1 technicus.

Komende Dinsdag 14 April zal de eerste uitzending van “Corona in Salland” live om 19:00 worden uitgezonden op Salland1 Televisie. Presentator Geert Hannink zal samen met Burgemeester Ton Strien het spits afbijten, en u bijpraten over de actuele stand van zaken in Salland. Ook is het mogelijk vragen te stellen aan de gasten, stuur hiervoor een e-mail naar redactie@salland1.nl

De uitzending zal daarna worden herhaald in de uitzend carrousel. Donderdag zal er een nieuwe aflevering worden uitgezonden. Ook zullen de uitzendingen terug te kijken zijn op het Youtube kanaal van Salland1.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...