Gemeente Raalte trotse finalist MKB INFRA AanbestedingsAward

De gemeente Raalte is genomineerd voor de landelijke MKB INFRA AanbestedingsAward 2019. Deze prestigieuze prijs wordt om de twee jaar uitgereikt aan de gemeente die het meest vriendelijk aanbesteed op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. De andere twee genomineerde gemeenten zijn Almere en Den Haag. Op donderdag 17 januari 2019 wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de InfraTech in Rotterdam.

De jury beschouwt de drie genomineerde gemeenten als voorbeeld en inspiratiebron voor andere aanbesteders van infrastructurele werken. Wethouder Melenhorst: “In de gemeente Raalte vinden we het belangrijk dat er een gelijk speelveld is voor grote en kleine bedrijven, waardoor eerlijke concurrentie gestimuleerd wordt. Deze nominatie bevestigt dat we samen met de ondernemers op de goede weg zitten.”

De award is in het leven geroepen om opdrachtgevers uit overheden en semi-overheden te stimuleren mkb-bedrijven betere kansen bij opdrachten te bieden. Met de prijs hoopt MKB INFRA op initiatie van vernieuwende oplossingen en een optimale prijs-prestatieverhouding. Eerdere prijswinnaars waren de gemeenten Nijmegen, Steenwijkerland, Tilburg en Enschede.

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...