Buitensporten bij Sportcentrum Tijenraan

Het is altijd belangrijk om in beweging te blijven. Daarom organiseert Sportbedrijf Raalte vanaf 18 maart ‘Buitensporten’. Op een veilige manier in de buitenlucht sporten door mee te doen aan Bootcamp, Power of Steps & Moves op het buitenterrein van Sportcentrum Tijenraan.

Onder leiding van instructeurs werken deelnemers individueel aan hun conditie en kracht. Buitensporten start donderdag 18 maart en wordt aangeboden op maandag tot en met vrijdag. Deelname kost 5 euro per perspoon. Reserveren is verplicht en kan via www.sportbedrijfraalte.nl Bij minimaal 4 inschrijvingen (24 uur van te voren) gaat de buitensport door.

Veilig sporten en coronaproof
Buiten sporten kan, mag en is coronaproof zolang je het maar individueel of met 1 ander persoon doet. De instructeurs zorgen ervoor dat de deelnemers de oefeningen in circuitvorm kunnen uitvoeren. De buitensporten bestaan uit Bootcamp, Power of Steps & Moves. Bij Bootcamp doet een deelnemer een duurtraining, een intervaltraining en spierversterkende oefeningen. De nadruk ligt daarbij op de grote spiergroepen (armen, benen en romp). Power is een buitenvariant van aquapower. Deelnemers doen oefeningen van 20 of 45 seconden met telkens 10 of 15 seconde rust ertussen. Na elk blokje van 8 of 6 oefeningen is er een korte pauze. De oefeningen worden uitgevoerd met en zonder materialen en alle spieren van het lichaam worden ingezet. Bij Steps & Moves kunnen deelnemers in circuitvorm bewegen op muziek. Met verschillende lesmaterialen worden verschillende steps en moves oefeningen uitgevoerd. Alle drie de buitensporten zorgen ervoor dat de deelnemers werken aan hun conditie en/of kracht en met een voldaan gevoel weer naar huis gaan.
Kijk voor meer informatie op www.sportbedrijfraalte.nl

 

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...