Geen treinverkeer door werkzaamheden 29 mei tot en met 7 juni

Vanwege werkzaamheden rijden er vanaf vrijdagnacht 29 mei tot en met zondag 7 juni minder treinen tussen Zwolle–Emmen en Almelo-Mariënberg. Op de momenten dat de trein niet rijdt, worden bussen ingezet. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Wanneer rijden er geen treinen
De buitendienststelling tussen Almelo en Mariënberg vindt plaats in de weekenden van 30 en 31 mei en 6 en 7 juni. Tussen Ommen en Emmen rijden geen treinen op zaterdag 30 mei, zondag 31 mei en zondag 7 juni. De buitendienststelling tussen Mariënberg en Emmen duurt van maandag 1 juni tot en met donderdag 4 juni. Tussen Zwolle en Emmen rijden de treinen niet op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni.

Reizen met vervangende bussen
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

Mondkapje verplicht
Voor iedereen van 13 jaar en ouder is het vanaf 1 juni verplicht om een mondkapje te dragen in de het openbaar vervoer. Reis verder alleen als het echt nodig is. Blijf thuis bij verkoudheid of griepklachten en houd anderhalve meter afstand op het station, het perron en bij de bushalte. Houd ook bij het in- en uitstappen anderhalve meter afstand.

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...