Op het station in Wijhe zijn zaterdagavond 32 supporters van GAE opgepakt.


GAE supporters opgepakt in Wijhe

De supporters waren onderweg voor een confrontatie met aanhangers van PEC Zwolle. De politie was op de hoogte en hield de boel in de gaten. Toen de groep in Wijhe uit de trein stapte, zijn ze door een politiemacht bijeengedreven. In de bosjes zijn slag- en stootwapens gevonden.

Ook was er harddrugs gedumpt door de supporters. Daarop zijn de 32 mannen opgepakt. Ze zitten voorlopig vast in cellencomplexen in Deventer en Apeldoorn. De wapens en drugs zijn in beslag genomen.

 

GAE supporters opgepakt in Wijhe

Op het station in Wijhe zijn zaterdagavond 32 supporters van GAE opgepakt. De supporters waren onderweg voor een confrontatie met aanhangers van PEC Zwolle. De politie was op de hoogte en hield de boel in de gaten. Toen de groep in Wijhe uit de trein stapte, zijn ze door een politiemacht bijeengedreven. In de bosjes zijn slag- en stootwapens gevonden. Ook was er harddrugs gedumpt door de supporters. Daarop zijn de 32 mannen opgepakt. Ze zitten voorlopig vast in cellencomplexen in Deventer en Apeldoorn. De wapens en drugs zijn in beslag genomen.

Over Salland TV

x

Check Also

De voordelen van een elektrische fiets

Nederlanders zijn echte fietsers. We leren het op jonge leeftijd, doen op ...