Fietsverhuur bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer

Door de bossen en over de heide van de Sallandse Heuvelrug liggen vele kilometers fietspad. Het fietsroutenetwerk geeft allerlei mogelijkheden om zelf een route uit te stippelen. In het Buitencentrum zijn fietskaarten en fietsroutes te koop.

In samenwerking met Herman beleef fietsen verhuurt het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug de SCOTT Sub Active E-ride 20 E-Bikes Deze E-Bike biedt uitstekend comfort tijdens lange fietstochten. Dankzij het brede zadel en hoge zit voel je je direct comfortabel. De E-Bike is ontworpen om plezier, veiligheid en veelzijdigheid te combineren. De E-Bike is voorzien van een extra lage instap om makkelijk op- en af te stappen. Het gemak wat je ervaart met deze fietsen op de Sallandse Heuvelrug zorgt voor een glimlach op je gezicht.

Met de extra power ben je sneller en fiets je comfortabeler.
De meeste fietsen van SCOTT zijn voorzien van de Performance Line CX motor. Een compacte, lichte motor met meer power dan zijn voorgangers en dat zorgt voor een aanstekelijk fietsplezier. Moet je dan wel trappen? Jazeker! Alle fietsen van SCOTT zijn voorzien van trapondersteuning die alleen geactiveerd zal worden wanneer jij trapt. Dus….selecteer je modus, van eco tot aan turbo, en geniet van een heerlijk fietsbeleving op de Sallandse Heuvelrug!

Naast het huren van een E-bike bieden wij de mogelijkheid om een kinderzitje voor achterop de fiets en een helm voor kinderen en volwassenen erbij te huren.

 

Voor het reserveren van een E-Bike en/of accessoires kunt u telefonisch contact opnemen met het Buitencentrum of stuur een mail.
Grotestraat 281
7441 GS Nijverdal
Telefoon 0548-612711
E: buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Kaveluitgifte fase 2 nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte van start

De gemeente Raalte geeft opnieuw kavels uit in nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. In ...