Flierefluiter Raalte voor de 3e keer op rij winnaar ANWB Leukste Uitje van Overijssel 2022

Voor de 3e keer op rij is De Flierefluiter in Raalte verkozen tot het leukste uitje van Overijssel 2022. Tijdens de ANWB verkiezing streed de Flierefluiter samen met nog 11 vertegenwoordigers om deze mooie titel. “Dat wij voor de 3e keer op rij deze award hebben mogen ontvangen is machtig mooi! Wij hadden dit niet verwacht met zo veel leuke uitjes, maar dit is echt een kroon op ons werk na wederom een gek jaar” aldus Erwin Pronk, eigenaar van de Flierefluiter.

Het was de 12e keer dat de ANWB deze verkiezing organiseerde. Een deskundige vakjury heeft per provincie 12 uitjes genomineerd. Bij deze nominatie is onder meer rekening gehouden met de prijs/kwaliteit verhouding, klantvriendelijkheid en de faciliteiten. Na de nominatie was het aan de ANWB-leden om te stemmen. In totaal zijn er meer dan 74.500 stemmen uitgebracht. In de provincie Overijssel heeft de Flierefluiter de gouden award ontvangen. Leden complimenteren de winnaar met: “Zowel bij mooi als bij slecht weer kunnen kinderen zich hier een hele dag vermaken” en “De leukste speeltuin die we ooit hebben bezocht!”.

Nog meer speelplezier voor jong en oud
“Ook dit jaar was het weer een spannende onthulling, want er waren wederom mooie
bedrijven genomineerd die het allemaal verdienen om deze award te winnen. Dat wij hem nu voor de derde keer in ontvangst mogen nemen, ja daar ben ik wel trots op”, zegt Erwin. “Het was een bijzonder jaar en we zijn blij dat we nu weer open zijn. We maken ons op voor een nieuw jaar met nog meer speelplezier! Want ook dit jaar hebben we weer nieuwe verrassingen in petto. Wat dit is? Dat maken we in het voorjaar bekend tijdens een speciaal Paasevent. Wij hebben er zin in!”

Over Salland TV

x

Check Also

Stöppelhaene trapt opnieuw af met Roggemaaiersavond

‘Never change a winning team’. Het is zo’n veelgehoorde uitspraak in de ...