Fietsen in de gemeente Raalte, wat kan er beter? Geef je mening!

Fietsen heeft vele voordelen. Het is niet alleen gezond, maar ook een schone vervoerswijze. Daarom wil de gemeente Raalte het gebruik van de fiets meer stimuleren en de verkeersveiligheid voor fietsers verbeteren. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Wat vind jij van het huidige fietsnetwerk?

Wethouder Dennis Melenhorst: “We zijn benieuwd wat er leeft. Via de vragenlijst kunnen mensen doorgeven wat beter kan. Denk bijvoorbeeld aan locaties die voor fietsers onveilig zijn, waar de fietspaden (te) smal zijn en waar fietspaden ontbreken. We gebruiken de uitkomsten bij het opstellen van een nieuw fietsbeleidsplan.” In dit beleidsplan beschrijft de gemeente onder andere welke knelpunten de komende jaren worden aangepakt en in welke volgorde. Ook bij de concrete uitwerking van de verschillende locaties kunnen inwoners straks weer meedenken. Dit zal naar verwachting in 2022 plaatsvinden.

Geef je mening
Je kunt de vragenlijst tot en met maandag 6 september 2021 invullen. Ga naar www.raalte.nl/vragenlijst-fietsbeleid. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 5 minuten. Wil je vaker je mening geven over actuele onderwerpen in de gemeente Raalte? Meld je dan aan voor het Digipanel via www.raalte.nl/digipanel.

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...