Erik van Muiswinkel en Buurman & Buurman in het HOFtheater

Deze week staat het HOFtheater in teken van taal en kamperen. Donderdag 17 september is Erik van Muiswinkel te gast met zijn voorstelling Buigt Allen Mee Voor DRS. P. Op zondag 20 september komen Buurman en Buurman (familie 4+) langs om te kamperen in het HOFtheater.

Erik van Muiswinkel – Buigt allen mee voor Drs. P.

De Nederlandse kleinkunst, ja, de Nederlandse taal was zonder de hilarische verschijning van woordtovenaar Drs. P (1919-2015) beslist niet dezelfde geweest. Het honderdste geboortejaar van Drs. P was voor Erik van Muiswinkel aanleiding om zijn held met een voorstelling te eren. Buigt Allen Mee Voor Drs. P brengt zijn leven, zijn verhalen en zijn werk samen in een kleine zaalvoorstelling op de Schaal van P: intiem, ironisch, verwarrend en om te huilen van het lachen. Met onder andere: De Grenadiertjes, Gonzofoon, Los Pompadores, Evangelische Potpourri, Goed Nieuws en De Gezusters Karamazov. De muzikale leiding berust bij de 28-jarige pianovirtuoos Guus van Marwijk.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Buigt Allen Mee Voor Drs. P. op donderdag 17 september, om 20.15 uur in het HOFtheater. De kaarten kosten €22,50 per stuk.

Buurman & Buurman gaan kamperen

Voor de 5e maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven, ditmaal in de voorstelling Buurman en Buurman gaan kamperen. De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie. De buurmannen hebben een mooi plekje gereserveerd op de camping. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste dat denken ze….

Buurman & Buurman Gaan Kamperen is te zien op zondag 20 september, om 11:00, 13:30 en 15:30 uur in het HOFtheater. De kaarten kosten €17,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten bestellen kan via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10 en 13 uur via 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak, om wachtrijen te voorkomen. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@HOFtheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...