Drukwerkdeal.nl bezorgt klanten Voedselbank Deventer feestelijke Kerst

In de laatste weken van 2021 vliegen niet alleen de kerst- en nieuwjaarskaarten de deur uit bij Drukwerkdeal.nl, de internetdrukker heeft ook enkele honderden kerstpakketten op pad gestuurd. Richting de Voedselbank Deventer om precies te zijn, waar directeur Haico Meijerink woensdagochtend de donatie aanbood.

De Voedselbank Deventer ondersteunt wekelijks ruim 250 huishoudens met voedselpakketten. Dankzij de donatie van Drukwerkdeal.nl kunnen die gezinnen dit jaar ook rekenen op een feestelijk gevuld kerstpakket.

‘Onze bijdrage leveren’

“Bij Drukwerkdeal.nl zijn we trots om onze maatschappelijke betrokkenheid te kunnen tonen”, vertelt algemeen directeur Haico Meijerink bij de overhandiging van de kerstpakketten. “Als Deventer bedrijf hebben wij een maatschappelijke functie in de stad en we willen de klanten van de voedselbank graag een steuntje in de rug geven in deze dagen voor kerstmis!”.

‘Klanten verwennen met Kerst’

Namens Voedselbank Deventer nam Munda Bouwmeester de kerstpakketten in ontvangst. “Uiteraard zijn we hier heel blij mee! Onze klanten verwennen met donaties vinden wij heel fijn en met Kerst al helemaal”, vertelt Bouwmeester. “De mensen van de Parabool hebben de kerstpakketten met zorg ingepakt en we waren erg enthousiast over hun prestatie.”

 

Samenwerking Drukwerkdeal.nl & Voedselbank Deventer

De donatie van de kerstpakketten is onderdeel van een langere samenwerking van Drukwerkdeal.nl met Voedselbank Deventer. De voedselbank is er voor iedereen die niet genoeg verdient om iedere dag goed te eten. Toch weet niet iedereen in Deventer die recht heeft op deze ondersteuning de Voedselbank te vinden. Drukwerkdeal.nl helpt daarbij, door de voedselbank in Deventer te ondersteunen met gedrukte communicatiemiddelen en met de aankleding van het ophaalpunt.

Kerstpakket van Stichting De Parabool

Voor de kerstpakketten werkte Drukwerkdeal.nl samen met De Parabool. Die stichting begeleidt mensen met een verstandelijke beperking bij het wonen en werken. Vorig jaar maakte De Parabool de kerstpakketten voor alle Drukwerkdealers. Die samenwerking beviel zo goed, dat de drukker de samenwerking weer opzocht om dit jaar de klanten van de voedselbank een smakelijke Kerst te bezorgen!

Over Drukwerkdeal.nl

Drukwerkdeal.nl gelooft dat iedere business het verdient om gezien te worden. Daarom werken honderden professionals in Nederland en België elk dag aan onze missie: het bouwen van het grootste online platform voor bedrukte producten van Nederland en België.

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Middeleeuwse gebouwen ontdekt in bodem Veldegge-Noord

Er zijn middeleeuwse resten aangetroffen in Heeten. Daar vinden opgravingen plaats ter ...