Directeur Margriet Wiedemeyer van Dimence wordt bestuurder bij Accare

Per 1 mei vertrekt Margriet Wiedemeyer als directeur bedrijfsvoering bij Dimence. Zij start als lid van de raad van bestuur bij Accare kinder- en jeugd ggz. Wiedemeyer is drie jaar bij Dimence werkzaam geweest en heeft zich met name ingezet voor de transformatie van de ggz samen met de partners in Overijssel. Zij keert, na in het verleden als directeur werkzaam te zijn geweest voor GGZ Noord-Holland-Noord, terug naar de kinder- en jeugd ggz.

Voorzitter van de Raad van Bestuur Rian Busstra: “Ik ben blij voor Margriet dat ze deze stap zet, maar we zullen haar inzet en energie zeker missen. Zij heeft veel voor de organisatie betekend en met haar spirit, doorzettingsvermogen en enthousiasme was zij een drijvende kracht achter de transformatie naar ecosystemen mentale gezondheid. Ik snap heel goed dat Margriet zo’n mooie kans niet voorbij wil laten gaan. Wij wensen haar veel succes en plezier in haar nieuwe functie.”

Margriet Wiedemeyer begon haar carrière als verpleegkundige in de forensische zorg bij tbs-kliniek Oldenkotte, dat later opging in stichting Transfore. Na een leerzame tussenstap als zorginkoper bij verzekeraar Zilveren Kruis, behaalde zij een MBA ‘Health’ aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en ging zij aan de slag als directeur bedrijfsvoering van de kinder- en jeugd ggz bij GGZ Noord-Holland-Noord. Bij Dimence vormde zij samen met de directeur Zorg het directieteam.

“De kinder- en jeugd ggz zit diep in mijn hart”
Wiedemeyer over haar overstap: “Ik voel me vereerd dat ik de stap kan zetten van directeur naar bestuurder binnen de ggz. De kinder- en jeugd ggz zit diep in mijn hart en ik verheug me enorm op de mooie dingen die ik kan bereiken bij de goede samenwerkingspartner die Accare van Dimence is. Ik ben ontzettend trots op alles wat we bij Dimence hebben bereikt de afgelopen jaren. En ik heb er het volste vertrouwen in dat mijn zeer betrokken en deskundige collega’s bij Dimence en samenwerkingspartners in de regio de transformatie van de ggz succesvol kunnen voortzetten de komende jaren ”

Over Salland TV

x

Check Also

Film kijken met extra dobberbeleving bij Drijf-In Bioscoop in Hardenberg

Op zaterdag 27 juli kun je in de haven van Hardenberg dobberend ...