Go Ahead Eagles Soccer Camp in meivakantie bij SC Overwetering

In de meivakantie komt Go Ahead Eagles naar SC Overwetering in Olst met een Go Ahead Eagles Soccer Camp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Het Soccer Camp duurt drie dagen (woensdag 1 mei tot en met vrijdag 3 mei) en staat onder leiding van gediplomeerde trainers. Alle trainingen van het Go Ahead Eagles Soccer Camp vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur op het sportcomplex van SC Overwetering aan de Koekoeksweg 11B in Olst.

Voetbalplezier en voetbalbeleving vormen de belangrijkste uitgangspunten van het Soccer Camp. Naast de Go Ahead Eagles Skill Games en diverse partijvormen staan een Meet & Greet met spelers van de eerste selectie van Go Ahead Eagles en een kinderpersconferentie op het programma. Ook zijn een rit in de spelersbus van Go Ahead Eagles en een bezoek aan stadion De Adelaarshorst onderdeel van het Soccer Camp.

Alle deelnemende jongens en meisjes ontvangen hun eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue, een certificaat en een goodie bag als blijvende herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Inschrijven kan via www.ga-eagles.nl/soccercamps.

Over Salland TV

x

Check Also

Koninklijke Onderscheiding voor Wim Holterman uit Raalte

Burgemeester Rob Zuidema heeft zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Korbeld Rohda Dag ...