Dierentekenen in Natuurmuseum Holterberg: een creatieve workshop

Natuurmuseum Holterberg nodigt jong en oud uit voor een boeiende workshop Dieren Tekenen op zondag 8 oktober. Hierin kunnen mensen hun tekenkunsten aanzienlijk verbeteren. Melissa Roelvink, ervaren medewerker van het museum en afgestudeerd Game Art/Artist, vertelt onder andere wat er allemaal al voor je is geregeld.

Melissa zal bezoekers begeleiden bij het creëren van prachtige dierentekeningen met behulp van eenvoudige basisvormen: “We zorgen ervoor dat de tekenbenodigdheden klaar liggen en we hebben een aantal opgezette dieren neergezet als referentiemateriaal”, zegt Melissa. Ze voegt toe: ”Of je nu een doorgewinterde tekenaar bent of voor het eerst een potlood oppakt, deze workshop biedt een geweldige kans om je creatieve kant te verkennen. Elke keer ontdekken we nieuwe manieren om het zo leuk mogelijk te maken.” Het evenement is gratis toegankelijk voor alle museumbezoekers en belooft een plezierige ervaring te worden voor iedereen.

Een workshop vol inspiratie
De workshops vinden plaats op drie verschillende tijdstippen: om 11:00 uur, 13:00 uur en 15:00 uur, dus er is voldoende flexibiliteit om aan dit leuke creatieve avontuur deel te nemen. Aanmelden is niet nodig; kom gewoon langs en laat je inspireren door de wereld van dieren en kunst in Natuurmuseum Holterberg.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...