Woonmarkt georganiseerd voor 800 nieuwe woningen in wijk Steenbrugge

De uitbreiding van Steenbrugge is op dit moment in volle gang. Zo gaf Deventer wethouder Rob de Geest twee weken geleden nog het startsein voor de bouw van 26 rijwoningen in de wijk. Nu wordt er, met de betrokken partijen, een woonmarkt georganiseerd om alle geïnteresseerden over de nieuwe woningen te informeren.

De gemeente Deventer heeft laten weten dat er komende tijd in totaal zo’n 800 nieuwe woningen gebouwd gaan worden in de nieuwste woonwijk in Deventer. Steenbrugge is daarnaast een diverse wijk dat zich vlak bij de stad en de natuur bevindt. In plaats van een wijk, voelt het aan als een dorp vanwege de ligging en de grootte.

Voor ieder wat wils
Volgens de gemeente is er voor ieder wat wils. Zo zijn er woningen voor starters, doorstromers, huurders, mensen die een levensloopbestendige woning zoeken en samenbouwers. De woningen zijn van klein tot groot en in allerlei prijsklassen. Naast huizen is er overigens ook ruimte voor woonwagens. Op 6 kavels zorgt Stichting Woonwagenbeheer voor plaatsen en het verhuur van deze woonwagens.

Woonmarkt
Tijdens de woonmarkt worden geïnteresseerden geïnformeerd over de wijk, de woningen die gebouwd worden en welke daarvan nog beschikbaar zijn. Ook zal informatie worden gegeven over het landschapsplan, natuurinclusief wonen en wonen in het groen. Luc Bos, steenbouwkundige, vertelt alles over de opzet en het verhaal van Steenbrugge. Tevens is er informatie over het financieren van nieuwbouw.

De woonmarkt vindt plaats op 21 oktober van 10:00 tot 14:00 uur bij Informatiecentrum Steenbrugge. Dit informatiecentrum bevindt zich aan de Joan Derk van der Capellenstraat 3 in Deventer. De gemeente vraagt om zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage

In de Juke Joint area op Ribs & Blues is weer van ...