De Deventer fractie van D66 wil een voorstel gaan doen om een referendum over de plaatsing van drie windmolens langs de A1 op industrieterrein Kloosterlanden te gaan houden.

Deventer – Windmolens? van D66 mag u het zeggen

Tijdens de Politieke Markt van 23 maart was D66 al positief over plaatsing, maar omwonenden uit de naastgelegen wijk Het Bramelt helemaal niet. Dat geeft veel commotie en nu wil de Deventer D66 fractie gewoon alle inwoners van Deventer de gelegenheid geven om zich uit te spreken over de plaatsing van de windmolens.

Een wel erg opmerkelijke actie, want we weten nog dat de gemeenteraad helemaal liever niet aan de burgers van de stad iets gaat vragen. Maar nu zullen de voorstanders van de bouw van de windmolens op deze plek toch even op hun tanden moeten bijten, want dit voorstel gaat de oppositie natuurlijk voor 100% steunen. En dat is misschien wel een reden voor PvdA wethouder Pierey om dan maar van de plannen af te zien op deze plek. De Deventer burgers laten natuurlijk niet met zich sollen, en dat heeft D66 nou toch wel begrepen.

Over Salland TV

x

Check Also

Raaltenaar Hans Groen viert alvast een sportief feestje

Hans Groen is in Raalte niet alleen bekend als componist en muzikant. ...