De Muziekkoepel Nering Bögel is eind april helemaal klaar voor gebruik en wordt op Koninginnedag 30 april voor de eerste keer op bijzondere wijze feestelijk in gebruik genomen.

30 april – Stichting Muziekkoepel Worp zoekt deelnemers

De bouw van de muziekkoepel in het Deventer Worpplantsoen vordert gestaag. In verschillende werkplaatsen wordt momenteel hard gewerkt aan de diverse onderdelen en versieringen. Eind maart-begin april wordt alles naar het Worpplantsoen gebracht zodat ter plekke de opbouw plaatsvindt. Om het plaatje helemaal compleet te maken wordt er momenteel ook gewerkt aan de bouw van een mobile kiosk in nostalgische sfeer.

Ondertussen is ook een start gemaakt met de programmering. De organisatie Stichting Muziekkoepel Worp doet een oproep aan amateurkunstenaars, bands, solisten, koren, muzikanten, gezelschappen uit Deventer en omgeving zich hiervoor aan te melden.

Wilt u zich aanmelden voor een optreden of liever eerst meer informatie ontvangen, neem dan gerust contact op met een van onze bestuursleden. U kunt vooraf onze agenda al raadplegen zie: www.muziekkoepelneringbogel.nl.

Over Salland TV

x

Check Also

Uitgesteld kernenbezoek in Wesepe

Plaatselijk belang Wesepe ontvangt op 31 januari kernenwethouder Hans Olthof en wethouder ...