Deventer start zomercampagne

Na een periode waarin niet veel mogelijk was kijken wij er als samenleving meer dan ooit naar uit om elkaar weer te ontmoeten, elkaar te kunnen verleiden en te verblijden. Iedereen heeft lang gewacht op het moment waarop wij met elkaar weer letterlijk en figuurlijk OPEN mogen gaan!

Gemeente Deventer, de provincie Overijssel, Deventer Marketing, dEVENTer en SDBM hebben hun handen ineen geslagen om er samen een geweldige zomer van te maken in Deventer. Donderdagmiddag 3 juni vond de officiële aftrap van de ‘Deventer open voor jou’ zomercampagne plaats. De campagne geeft Deventenaren en de bezoekers de ruimte om weer te kunnen genieten van de mooie stad en het prachtige buitengebied tijdens de zomer van 2021.
Wethouder Thomas Walder: “Wat hebben we allemaal uitgekeken naar dit moment! De zomer staat voor de deur en langzaam maar zeker kunnen we weer vooruitkijken. Ondernemers kunnen weer ondernemen. Daar word ik heel blij van. Met de zomercampagne ‘Deventer open voor jou’ kleden we de hele stad én de dorpskernen mooi aan. Breng deze zomer eens een bezoek aan onze authentieke, eigenwijze en vernieuwende Hanzestad. Bezoekers kunnen we veilig, verantwoord en gastvrij ontvangen. Tot slot nog een tip: Deventer is alle dagen van de week een bezoek waard, ook buiten het weekend!”

Deventer en dorpskernen hebben een uitgebreide uitagenda samengesteld. Maak een kunstwandeling op het Vogeleiland of bezoek één van de zondagmiddagconcerten in het Worpplantsoen. Ga naar de IJsselbiënale, geniet van de preview van EICAS Museum of breng een bezoek aan Deventer Op Stelten. Ieder event zal dit jaar op een passende manier georganiseerd worden om zo aan de coronavoorwaarden te voldoen. Wil je op hoogte blijven van alle evenementen die georganiseerd worden in zowel Deventer als de dorpskernen?

Leef je helemaal uit tijdens het shoppen, geniet van een heerlijke lunch op het terras of maak een heerlijke wandeling door de natuur, er is namelijk de hele zomer wat te doen! En dit allemaal in de gezellige en sfeervolle gemeente Deventer. Geniet van de gastvrijheid, beleef de zomerse sfeer en maak er een mooie zomer van. Deventer is er klaar voor, Deventer is open voor jou!

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen blijft behouden!

Afgelopen januari werd door het bestuur van Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken uit Diepenveen ...