In het onderzoek naar de poging tot ontvoering van een 22-jarige vrouw op de Bathmenseweg in Lettele, zet de politie IJsselland Hyves in.


Deventer – Politie zet hulp in van Hyves voor misdrijf

Op www.politie-deventer.hyves.nl staan diverse berichten en filmpjes over dit ernstige misdrijf dat plaatsvond in de nacht van zondag 18 op maandag 19 oktober jl. De politie hoopt hiermee het onderzoek onder de aandacht te brengen bij jongeren en leeftijdsgenoten

Het slachtoffer was uitgeweest in Bathmen en fietste via de Bathmenseweg richting Lettele toen zij door een nog onbekende bestuurder van een witte bestelbus van haar fiets werd getrokken. De man bedreigde haar met de dood en wilde haar meenemen in de witte bestelbus. Omdat de vrouw zich hevig verzette en haar belager hard in arm en vingers beet mislukte dit. De onbekende man probeerde de vrouw te wurgen waarop zij het bewustzijn verloor. Hierna ging de man er met onbekende bestemming vandoor.

Naast de inzet van de Hyvespagina worden er komende zondag flyers uitgedeeld. Hierbij verleent uitgaansgelegenheid Boode ook haar medewerking. Aan alle bezoekers wordt bij de ingang een flyer verstrekt. Ook wordt het publiek benaderd via de beeldschermen die op diverse locaties in Boode hangen. Bezoekers kunnen direct via een SMS bericht laten weten of ze informatie hebben.

Zij worden dan op een later tijdstip in de daaropvolgende week benaderd door de politie voor een eventuele verklaring. De politie vermoedt dat er vorige week meer bezoekers zijn geweest die de bestelbus, bijvoorbeeld bij de manege aan de Oude Molenweg, hebben zien staan of rijden.

Over Salland TV

x

Check Also

Jaarlijkse Vechtdaldag 28 juni in Hardenberg

Tal van excursies staan op het programma tijdens de Vechtdaldag 2024. Hardenberg ...