In de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 november werd een 23-jarige Deventenaar in zijn woning aan de Kosterstraat overvallen door een nog onbekende man.


Deventer – Man in eigen woning overvallen

Net na middernacht werd er bij het slachtoffer aangebeld. Op de stoep stond een man die aangaf zijn woning niet in te kunnen en hij wilde graag even van de telefoon gebruik maken. Daarop liet de Deventenaar de man binnen. Eenmaal binnen vroeg de man om geld. Dat wilde het slachtoffer echter niet geven, waarop zij samen naar buiten liepen. Na enige tijd ging het slachtoffer weer naar binnen.

De onbekende man liep met hem mee en vroeg opnieuw om geld. Het slachtoffer weigerde wederom, waarop in de woning een worsteling ontstond. Omdat de man daarbij dreigde met een mes, gaf het slachtoffer uiteindelijk toch een geldbedrag af.

Vervolgens ging de onbekende man er lopend vandoor in de richting van de Finsehof. Hij liet daarbij een fiets van het merk Union achter. Het signalement van de man luidt als volgt: blank, 40 tot 45 jaar oud en ca. 1.75 meter lang. De man heeft een fors postuur (dik), zwart haar en is kalend. Hij had die nacht een beginnende snor, droeg een donkere broek, een wit t-shirt en een donker bomberjack. Op zijn arm, vermoedelijk de rechterarm, heeft de man een rond litteken en een tatoeage.

De politie is op zoek naar mensen die beschikken over meer informatie over dit misdrijf. Hebt u iets gezien of gehoord dat mogelijk verband houdt met deze zaak, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie Deventer-Noord/Diepenveen via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan via Bel M., Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Over Salland TV

x

Check Also

Het Taalcafé in Raalte en Heino

Elke week is in Raalte en Heino het Taalcafé. Hier is iedereen ...