Deuren HOFtheater weer open

Na ruim een half jaar gesloten te zijn door de coronacrisis, mag het HOFtheater haar deuren weer openen. Normaal gesproken is eind mei het theaterseizoen afgelopen. Maar het HOFtheater heeft ervoor gekozen om enkele voorstellingen die afgelopen winter gepland stonden te verplaatsen naar juni. Een deel daarvan vindt niet in het HOFtheater zelf plaats, maar op de planken van openluchttheater het Lommerrijk in Luttenberg.

Roswyde Burgman, directeur van het HOFtheater, is blij dat de rode loper weer uit kan: ‘We mogen weer! Na maanden van onzekerheid en gedwongen inactiviteit, kunnen we eindelijk weer datgene doen waar we voor op de wereld zijn: iedereen blij maken met prachtige voorstellingen! Daarom starten we zodra het mag. Eerst in het unieke openluchttheater Lommerrijk. En daarna ook in ons eigen HOFtheater. In totaal hebben we maar liefst 18 voorstellingen van 7 verschillende artiesten. Ik verheug me!’

Samenwerking Lommerrijk

Het HOFtheater en het Lommerrijk werkten achter de schermen al langer samen, onder andere op het gebied van programmering, kaartverkoop en het uitlenen van spullen. Maar nu wordt de samenwerking ook voor het publiek duidelijk zichtbaar. De sprookjesachtige buitenlocatie in Luttenberg leent zich uitstekend voor een aantal voorstellingen die het HOFtheater heeft geprogrammeerd.

Hendrik Jan Bökkers

Hendrik Jan Bökkers is de eerste artiest op het programma. Zijn voorstelling zou in december al plaatsvinden, maar is verplaatst naar zaterdag 12 en zondag 13 juni in het Lommerrijk in Luttenberg. De voorstelling was in december met 30 personen per voorstelling uitverkocht, maar nu zijn er 50 personen in de theaters toegestaan. Dit betekent dat er nog kaarten verkrijgbaar zijn via www.HOFtheater.nl.

Peter Pannekoek

Het HOFtheater heeft daarnaast een paar voorstellingen bijgeboekt die nog niet op het programma stonden: o.a. Cabaretier Peter Pannekoek komt op vrijdag 18 juni naar het HOFtheater met een try-out van zijn voorstelling ‘Nieuw Bloed’. De kaartverkoop voor zijn voorstelling start op dinsdag 8 juni om 10.00 uur via www.HOFtheater.nl. Het volledige programma voor de maand juni is te vinden op www.HOFtheater.nl. Voor sommige voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Stöppelhaene trapt opnieuw af met Roggemaaiersavond

‘Never change a winning team’. Het is zo’n veelgehoorde uitspraak in de ...