FNV leden Sallcon op bezoek bij wethouder Kolkman

Donderdag 21 mei a.s. bezoekt een delegatie van SW-medewerkers vanuit Sociale Werkvoorziening Sallcon Wethouder Jan Jaap Kolkman van Deventer om een steunbetuiging te overhandigen. Kolkman wil net als de SW-medewerkers dat de cao WSW die op 1 januari 2014 afliep, weer wordt verlengd.
Kolkman is o.a. Wethouder van Werk en Inkomen. Hij heeft 3 april 2015 een brief aan de Verenigde Nederlandse Gemeenten (VNG)* geschreven.

Daarin schrijft Kolkman dat hij van mening is dat de VNG opnieuw om de tafel moet gaan zitten met de bonden die gaan over de cao SW (Sociale Werkvoorziening). Daarbij moeten alle onderwerpen, zoals Werkgarantie, flexibiliteit, maar ook Loonontwikkeling (loonsverhoging) bespreekbaar zijn. De delegatie bestaat uit SW-medewerkers (lid van FNV Overheid afdeling Sociale Werkvoorziening), FNV bestuurder subsectie Sociale Werkvoorziening Paul Lempens en vertegenwoordigers van de Ondernemingsraad van Sallcon en Cliëntenraad WSW.

Met de actie hoopt de FNV delegatie regionaal en mogelijk landelijk begrip te krijgen voor haar strijd voor eerlijke beloning, werkzekerheid en groeimogelijkheden (flexibiliteit) voor werknemers in de Sociale Werkvoorziening

Over Salland TV

x

Check Also

Op zondagmiddag 12 mei spelen twee groepen uit Deventer in muziekkoepel Nering Bögel op de Worp

Sad Songs speelt al zo’n tien jaar Americana muziek op diverse podia ...